Μπαρμπαδήμος Πειραιάς

Ο Μπαρμπαδήμος, δίνει έμφαση στην ποιότητα φτιάχνοντας το καλύτερο κεμπάπ έτσι όπως ακριβώς το είχαν μάθει από το σπίτι τους, από τις Σμυρνιές γιαγιάδες.

Μπορεί αυτό το ταξίδι της γεύσης να ξεκίνησε το 2010, ωστόσο μέχρι και σήμερα ακολουθεί πιστά την αρχική δέσμευση και την κεντρική φιλοσοφία.

Είναι ένα μαγαζί που δίνει έμφαση στην ποιότητα προσπαθώντας και τελικά πετυχαίνοντας, να φτιάχνει το καλύτερο κεμπάπ έτσι όπως ακριβώς το είχαν μάθει από το σπίτι τους, από τις Σμυρνιές γιαγιάδες.

Τα αρώματα από τα μπαχάρια, οι σωστές αναλογίες στο εξαιρετικής ποιότητας κρέας, τα φρέσκα λαχανικά και οι αφράτες πίτες τους ενέπνευσαν για να δημιουργήσουν τις συνταγές που σήμερα μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Βασικό στοιχείο αυτής της σταθερής ποιότητας αλλά και της συνεχώς αυξανόμενης ποικιλίας είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και η συνεχής αναβάθμιση των χώρων εστίασης.

Ακολουθώντας τους κανόνες της σύγχρονης εστίασης και με άξονα την εξέλιξη της αγοράς ο Μπαρμπαδήμος συνεργάζεται με την K-inox ενσωματώνοντας καθετί καινούριο και απαραίτητο για την επίτευξη του στόχου.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο στόχος δεν είναι άλλος από την ποιοτική εξυπηρέτηση και τα νόστιμα φαγητά.

Οι χώροι ακολουθούν παραδοσιακή διακόσμηση, διαθέτουν αρκετά επιμέρους στοιχεία που παραπέμπουν σε συγκεκριμένες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας ενώ τα βασικά μέρη του εξοπλισμού έρχονται, οπτικά μόνο, από το παρελθόν, ενώ εμπεριέχουν ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Office

Θεσσαλονίκης 119

Ν.Φιλαδέλφεια, 14342

Τηλ: 210 2852995

Fax: 210 2850164

Mail: info@k-inox.gr

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 116550401000