Noel Bar Restaurant

Το Noel Bar Restaurant, μεταμόρφωσε την ιστορική στοά Κουρτάκη στην οδό Κολοκοτρώνη και απέκτησε το χαρακτήρα του κλασικού μπάρ της πολής.

Εντυπωσίασε με την άφιξή του, καθώς κατάφερε να μεταμορφώσει την ιστορική στοά Κουρτάκη στην οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας και δικαίως, πολύ σύντομα, απέκτησε το χαρακτήρα του κλασικού μπαρ της πόλης.

Την περίοδο που έκλεινε ένα χρόνο ζωής, περίπου στις αρχές Μαΐου του 2016, παρουσίασε στο κοινό ένα ακόμη όμορφο χώρο, το εντυπωσιακό «Μπλέ» ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την εικόνα του πολυχώρου.

Βικτωριανοί πίνακες, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, baroque αισθητική καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα κινηματογραφικό σκηνικό που παραπέμπει σε ταινία του Woody Allen.

Όπως παραπέμπει και το όνομα του, ή καλύτερα το δεύτερο συμπληρωματικό του όνομα, κυριαρχεί το τιρκουάζ μπλε, ενώ η προσθήκη δίνει άλλο αέρα σε ένα από τα πιο δυνατά  hot spot, της νυχτερινής διασκέδασης του κέντρου της Αθήνας.

Φυσικά οι επιλογές του εξοπλισμού αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα και βασικό παράγοντας για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου. Σε αυτό το πλαίσιο, η εμπειρία της K-inox, αποδείχθηκε πολύτιμη, καθώς επιλέχθηκαν τα κατάλληλα μέσα, δόθηκαν οι απαιτούμενες οδηγίες και ο χώρος λειτούργησε από την πρώτη στιγμή με τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε οι εργαζόμενοι, να κάνουν αυτό που πολύ καλά ξέρουν. Να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους καταστήματος.

Office

Θεσσαλονίκης 119

Ν.Φιλαδέλφεια, 14342

Τηλ: 210 2852995

Fax: 210 2850164

Mail: info@k-inox.gr

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 116550401000