Ο Πρόεδρος Μοσχάτο

Ο Πρόεδρος στο Μοσχάτο, γράφει τη δική του ιστορία με νέο-παραδοσιακό ύφος και πλούσια κρεοφαγία.

Με νεο-παραδοσιακό ύφος και πλούσια κρεοφαγία με έμφαση στο κεμπάπ και στα ανατολίτικα αλλαντικά, παστουρμά και σουτζούκι ο Πρόεδρος στο Μοσχάτο γράφει τη δική του ιστορία από τον Οκτώβριο του 2014.

Σε ένα φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον, με εμφανείς αναφορές στην παλιά καλή Αθήνα -στους τοίχους του θα δείτε χρωματιστά μπουκαλάκια με λικέρ, δρύινα βαρέλια συνδεδεμένα με βρύσες που καταλήγουν σε καράφες, γυάλινα βάζα με τουρσί, κρεμασμένα σουτζούκια, παστουρμά και σκόρδα- θα ζήσετε αυθεντικές παρεΐστικες στιγμές, συνοδεία ελληνικής μουσικής που θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο.

Ο εξοπλισμός απαιτητικός, και σε αυτό το πλαίσιο η K-inox, δημιούργησε όλα τα απαραίτητα ώστε τα φαγητά να έρχονται στην ώρα τους, με απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας και χωρίς να δημιουργούν οι εγκαταστάσεις πρόβλημα στην αισθητική εικόνα του καταστήματος.

Στα λεγόμενα και best sellers του, είναι το κεμπάπ και το γιαουρτλού ενώ από τις νέες προτάσεις του ξεχωρίζουν το παλαιωμένο κασέρι, το χαλούμι στα κάρβουνα, τα ντοματίνια με το κατσικίσιο τυρί και φυσικά η προεδρική σαλάτα.

Office

Θεσσαλονίκης 119

Ν.Φιλαδέλφεια, 14342

Τηλ: 210 2852995

Fax: 210 2850164

Mail: info@k-inox.gr

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 116550401000